IF Warta

Referat: Härryda IF - IF Warta

Härryda IF - IF Warta 4-1.

Vi tar idag fjärde raka segern efter en stabil seger mot Warta.
Kommer tyvärr bli en kort text idag. David gör 1-0 efter en fin assist av Simon i minut 15 ungefär. Strax efter vårt ledningsmål så ger vi Warta en gratis chans men där vi räddar bollen på mållinjen. 2-0 kommer i slutet utav första, det är Bako som skojar med två försvarare som inte har något annat alternativ än att kapa honom och domaren blåser straff. Bako själv kliver fram och sätter straffen säkert.

I andra halvlek får Warta lite press och efter en strulig situation i straffområdet får en utav våra spela bollen på handen och denna gången är det Warta som får en straff som dom säkert sätter. 2-1 där och Warta får enorm energi, men nästan direkt efter målet gör David (som vanligt) ett hästjobb i offensiven och på en tillbaka pass till målvakt så stressar David målvakten och vinner bollen till Bako som får öppet mål och sätter ett viktigt 3-1 mål. I 80:e minuten fastställer Bashir slutresultatet till 4-1 efter en fin framspelning av Fransson.

En hyfsat stabil vinst där vi kanske skulle gjort ytterligare något/några mål i första halvlek. Istället får Warta lite vittring men vad gör det när vi har David. Alla gör som vanligt en riktigt bra match men måste verkligen nämna David lite extra då han är ett ständigt hot offensivt och ruskigt jobbig att möta defensivt.

Nästa vecka möter vi Hovås/Billdal på bortaplan och hoppas på tre nya poäng.